Λεύκανση

Λαμπερό χαμόμεγο
Λεύκανση δοντιών Φαρμάκη Βασιλική Οδοντίατρος

Η λεύκανση των δοντιών αποτελεί την πιο απλή, συντηρητική, ανώδυνη και ταυτόχρονα οικονομική θεραπεία, προκειμένου να βελτιώσουμε το χαμόγελο μας και τα δόντια να ανακτήσουν το λευκό υγιές χρώμα τους. Οι δυσχρωμίες οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες (κάπνισμα και κακές διατροφικές συνήθειες), ενδογενείς (χορήγηση αντιβιοτικών για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπερβολική λήψη φθορίου, συστηματικές ασθένειες), τραύμα του δοντιού που έχει σαν αποτέλεσμα τη νέκρωση του δοντιού, καθώς και σε αποκαταστάσεις αμαλγάματος.

Eίναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία, εφόσον γίνεται με την καθοδήγηση του οδοντιάτρου, που είναι ειδικά εκπαιδευμένος και μπορεί να συστήσει ξεχωριστά την κατάλληλη μέθοδο.

Για κάθε περίπτωση και για να θεωρείται επιτυχημένη εξαρτάται από τη σωστή διάγνωση και επιλογή σχεδίου θεραπείας, ενώ έχει αποτέλεσμα μόνο στα φυσικά δόντια, οπότε πρέπει να γίνεται πριν από οποιαδήποτε άλλη αποκαταστατική, οδοντιατρική θεραπεία.

Η διάρκεια του αποτελέσματος της λεύκανσης εξαρτάται από τη σωστή ή όχι συντήρηση. Οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, καθώς και η ελλιπής στοματική υγιεινή θα μειώσουν τον χρόνο της διάρκειας. Σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια, αν ο ασθενής είναι «πειθαρχημένος» και κάνει μια απλή συντήρηση μία φορά το χρόνο ή κάθε 6 μήνες.

Λεύκανση Δοντιών Βασιλική Φαρμάκη
Λεύκανση Δοντιών Βασιλική Φαρμάκη
Λεύκανση Δοντιών Βασιλική Φαρμάκη
Λεύκανση Δοντιών Βασιλική Φαρμάκη
Leykansi_Dontion_Prin_Case3
Leykansi_Dontion_Meta_Case3